18 Mayıs 2012, 09:49:05
ARAMA | İLETİŞİM | SİTE HARİTASI | RSS
'Lütfen giriş yapın veya üye olun.'

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Yeni anketlerimiz çok yakında sizlerle birlikte olacak !...

Gönderen Konu: sapphire pe-am2rs485m Yardımlarınızı bekliyorum (pin yerleri)  (Okunma sayısı 585 defa)

skyline_85

• Yeni Üye
  • *
  • Başarı Seviyesi +0/-0
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2
    • Profili Görüntüle
Merhabalar arkadaşlar benim bi problemim var anakartla ilgili anakartta bulunan pinleri yeğenlerim sağolsun çıkarmışlar fakat yerlerine takamıyorum yardımlarınızı bekliyorum anakartım sapphire pe-am2rs485m ve anakartta bulunan pin yerlerinin üstünde
GND-VCC-RE-R - TAM OKUNMUYOR-RE-L
MİC-BAS-FP-R - H-ON - FP-L diye anakartın üstünde yazıyor fakat kasadan gelen kablolarda
ground , re-r,re-l,mic-in,l-ret,mic-power,L-Out kabloların üstünde bu yazmaktadır
anakartın kullanım kılavuzun da sıralanış olarak
1-mic
2-gnd
3-ref
4-power
5-frount audio (R)
6-Rear Audio (R)
7-reserved
8-key
9-front audio(L)
10-Rear audio (L) kullanım kılavuzunda bunlar yazmaktadır Bana yardımcı olursanız sevinirim

Oğuz KARİMDERE

• Yönetici
  • Yeni Üye
  • Başarı Seviyesi +1/-0
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 20
    • Profili Görüntüle
Bu pin sorunu birçok kullanıcının korkulu ruyası diyebillirim. Ben bile bazen bunlarla uğraşırken kafayı yiyorum. Ses bağlantılarının nasıl yapıldığını anakartın kitapçığını dikkate alarak yapın. Ses konusu önemli. USB bağlantısı ise "Kırmızı Beyaz Yeşil Siyah" olacak. Kırmızı kasanın arka kısmına bakacak şekilde takılacak. Ayrıca bu işin rikli olduğunu hatırlatayım. Eğer yanlış bağlantı yaparsanız anakartınıza yada usbden bağlantığınız aygıta zarar verebilirsiniz...
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »