18 Mayıs 2012, 09:47:20
ARAMA | İLETİŞİM | SİTE HARİTASI | RSS
'Lütfen giriş yapın veya üye olun.'

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Yeni anketlerimiz çok yakında sizlerle birlikte olacak !...

Gönderen Konu: ASUS M4A785TD-V EVOU3S6 - AMD Cihaz Toplatacaklara Tavsiye  (Okunma sayısı 587 defa)

MegaOtesiInsan

• Yeni Üye
  • *
  • Başarı Seviyesi +0/-0
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

Gecen günlerde yeni bir bilgisayar toplattım.Asus'un zaten laptopunu kullanıyordum satıcı arkadaşta bunu tavsiye edince düşünmeden aldım.
Hayatımda aldığım en iyi şeylerden birisi budur sanırımki.

Anakartın özellikleri hakkında bilgi veriyim,
Cihaz tam bir fiyat/performans anakartı.

Özellikle CORE UNLOCKER özelliği AMD işlemcilerde maksimum verimi mümkün kılıyor.

CORE UNLOCKER, ASUS’un yeni nesil AMD işlemcilerinin tüm çekirdeklerinden faydalanılmasını sağlayan yeni anakart serisini sunuyor. AMD işlemcilerin kapatılmış gizli çekirdeklerini açarak performans artışı sağlayan Core Unlocker ile performans artışı sağlamak oldukça kolay. ASUS Core Unlocker ile kapalı olan 2 çekirdekten biri bozuk ise diğer sağlam olanı kullanabilmek ve 3 çekirdekli işlemci performansı alabilmek mümkün oluyor.

ASUS Core Unlocker ile yapmanız gereken tek şey bilgisayarınız açıldığında klavyenizde “4″ tuşuna basmak ve sonrasında, eğer işlemcinizin gizli çekirdekleri sağlam ise, yüksek performans artışı sağlamak.

Sadece gizli çekirdeklerin etkinleştirilmesi sayesinde %103′e kadar performans artışı yakalamak mümkün olabiliyor.
USB 3.0 desteğiyle 10 kata varan veri transfer imkanı da sunuyor.

Ürün Özeliikleri:

Yapı
ATX
İşlemci Soket Tipi
Soket 938 AM3
İşlemci Teknolojisi
AMD Athlon II™ X2, AMD Phenom™ II X2, AMD Phenom™ II X3, AMD Phenom™ II X4
MB Chipseti
AMD 785G + SB710
Hafıza (RAM) Tipi
DDR3
Hafıza Bus Hızı
1333 MHz
VGA Slot
PCI Express 2.0
HD I/O
IDE, RAID, SATA II
MB PCI Sayısı
3
SES Çıkışı
8 Kanal (7.1)
Ethernedt
10/100/1000
MB Ram Slot sayısı
4
ONBOARD
USB, VGA, FireWire, E-Sata, HDMI, DVI, SPDIF çıkışı (optik)
MB PCI Express
3

Asus’un bu model anakartı gerçekten çok iyi hem fiyatı hem de performans bakımından herkese tavsiye ederim.
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »